GARFIELD ROMANIA

Invitatie la Targul de carte-Libris Cultural- Brasov, 12-14 marte, 2010

<< Inapoi la noutati

Dragii mei prieteni,

Primirea pe care mi-ati facut-o toamna trecuta la Targul de carte Gaudeamus m-a entuziasmat, pentru ca nu banuiam ca am atat de multi prieteni in Romania.

Dupa o iarna complet neinteresanta, petrecuta in compania plictisitorului Jon (omul asta se plictiseste si pe el insusi) si a prostanacului de Oddie, m-am hotarat sa ma intorc in mijlocul vostru, desi afara inca, brrr..., mai ninge (habar nu aveti cat de mult urasc pisicile frigul si zapada).

Prietenii din Brasov mi-au trimis o invitatie la targul de carte pe care ei il organizeaza in fiecare an - Libris cultural. Pentru ca am auzit ca este un oras frumos (oare se gaseste lasagna acolo? Dupa asa o iarna grea si cura de slabire la care m-a obligat Jon, am ramas cam fara puteri...), m-am hotarat sa profit de invitatie, asa ca sper sa va intalnesc vineri, sambata sau duminica in Aula Magna a Universitatii Transilvania. Am pregatit o multime de surprize pentru voi!

Saptamana viitoare vine randul prietenilor din Bucuresti (aici sigur gasesc lasagna; am mancat si data trecuta cand am fost in Bucuresti). Sambata, 20 martie, si duminica, 21 martie, va astept la Targul Kilipirim, de la Sala Dalles.

Voi mai calatori anul acesta prin Romania; il auzeam pe Jon spunand ceva de Iasi, Timisoara, Cluj, Craiova... inca nu stiu sigur, va anunt din timp. Pana atunci, scrieti-mi pe office@garfieldromania.ro care sunt orasele pe care ati dori sa le mai vizitez... si unde se mananca cea mai buna lasagna.

 

Garfield